Pålning

Vi på P. Schakt och Bygg har erbjudit pålning i 20 år. Det gör oss till ett naturligt val för din grundförstärkning där du alltid kan vara säker på att din byggnad är i trygga händer.

Visar din bostad tecken på sättningar, eller behöver du förstärka din byggnadskonstruktion? Våra medarbetare hjälper dig att komma fram till vilken lösning som passar dina markförhållanden bäst. Vi utför pålning till både villor och större byggnader, där vi använder slagna pålstålar från finska kvalitetstillverkaren Ruukki (nu uppköpt av SSAB). Finns behov av en geoteknisk grundundersökning innan arbetet kan vi ombesörja detta genom våra kontakter.

Med hjälp av en bandburen grävmaskin utrustad med pålaggregat får du ett mycket hållbart pålningsresultat som präglas av marknadsledande kvalitet. Det ger stor räckvidd och fördelen med pålmast är att det är lättare att få pålarna rakt monterade, än om man använder fritt hängande hammare. Skulle vi träffa på block i marken som måste grävas bort så går det snabbt och smidigt att montera av pålmasten och gräva med samma maskin. På så vis sparar vi tid och pengar åt dig som kund, eftersom vi slipper vänta på att en annan leverantör kommer med rätt utrustning. 

Med oss får du professionell pålning i Eskilstuna, Västerås, Södertälje, Sigtuna – hela Mälardalen. Vår leveranstid efter beställning är ca 2–3 veckor. 

Välkommen att ringa 016-13 52 83 eller maila info@pschaktobygg.se så ser vi till att din byggnad står stadigt och säkert för framtiden.


Kontakta oss


Jag godkänner att denna webbplats lagrar min inlämnade information så att de kan svara på min begäran. Se vår integritetspolicy för att lära dig mer om hur vi använder data.